Jeanette Söderling

Jeanette Söderling

Headhunting Consultant – Headhunting – Talents of Tomorrow


Varför började du arbeta på Additude?
Jag har arbetat med rekrytering och personal under större delen av min karriär. När jag blev kontaktad av Additude så lockades jag av arbeta mera riktat, att specialisera mig på vissa typer av tjänster och bolag, samt att arbeta med uppsökande rekrytering/search/headhunting. Jag såg det som nästa steg och något som skulle utveckla mig i mitt arbete.

Vad är det som gör att du trivs idag?
De kunder och kandidater jag dagligen arbetar tillsammans med, är för mig väldigt viktiga och inspirerande och något som bidrar till min dagliga trivsel och utveckling. Jag uppskattar att få arbeta med trevliga och kompetenta kollegor, att omges av hjälpsamma, sociala personer som har nära till skratt är viktigt för vardagen på jobbet.

 Vad är du stolt över i din resa på Additude?
Att få arbeta med kunder som år efter år fortsätter att ge förnyat förtroende och där jag får följa deras med och motgång är för mig i mitt yrke ett kvitto på att jag kan känna mig nöjd. Vidare att få följa alla kandidater i deras karriärval, att få se alla framgångar som kandidater gör känns otroligt intressant och skoj.


Jeanette Söderling, Headhunter

 

 

jeanette.soderling@additude.se

0735260873

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Additude?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor