Varför började du arbeta på Additude?

Jag var med och grundande Additude tillsammans med tre mycket duktiga kollegor i en tid när marknaden var inne i en stor omställning samtidigt som det pågick en finanskris ute i omvärlden.

Det var en spännande period där vi såg stora möjligheter att kunna skapa ett annorlunda alternativ till den tidens konsult- och rekryteringsföretag och sett i backspegeln så måste jag säga att vi har lyckats bra.

Vi hade redan från början ambitionen att bli ett av de främsta teknikkonsultbolagen i branschen med gott rykte hos både kunderna och ingenjörerna.

För att lyckas med det så har vi lagt oerhört mycket kraft på både trivsel och utvecklingsmöjligheter för vår personal samt hög kvalitet i våra leveranser.

Vad är det som gör att du trivs här idag?

Anledningen till att jag trivs så väl hos Additude beror på att det är högt i tak, arbetsuppgifterna är omväxlande och utmanande samt att alla medarbetare blir sedda.

Även om det är utmanande och ambitiösa mål många gånger så glöms människan i verksamheten aldrig bort och vi både firar våra framgångar och sörjer motgångarna tillsammans.

Vi har dessutom utvecklats i en mycket positiv inriktning och vi har oerhört duktiga medarbetare med djup teknisk kompetens som det är en ära att få arbeta tillsammans med.

Vad är du stoltast över i din resa hos Additude

Hur vi från en idé har lyckats bygga en verksamhet som många gånger både lyckas överträffa kunderna och de anställdas förväntningar.

Trots att vi har vuxit kraftigt i många år och verksamheten har utvecklats i samband med det så har vi aldrig förlorat vår vision och vårt hjärta i organisationen.

Sedan blir man självklart stolt när man får oerhört positiv återkoppling ifrån våra kunder gällande våra medarbetares arbete.

Även det faktum att vi varit utnämnda som Mästargasell och Årets Superföretag av Dagens Industri respektive Veckans Affärer gör en stolt.
jonas.sjodahl@additude.se

+46-733 89 76 50

Jobbar du redan på Additude?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor