"Socialt högt i tak, en supportande atmosfär och ett fantastiskt nätverk av kompetenta kollegor." - Petronella Gottholdsson Lawin, Software Consultant.

Recensioner

Varför väljer senioringenjörer och utvecklare Additude?

Komplexa projekt och spännande kunder

"Jag ville jobba i mer komplexa projekt och på spännande kunder. Samtidigt ville jag vara på ett lite mindre företag där stämningen är familjär och kompetensen hög. Mina chefer är oerhört lyhörda för mina önskemål och deras stora kontaktnät gör att jag hamnat på spännande uppdrag som har växt fram i dialog med kunderna jag jobbat på. Det finns en äkta känsla av samhörighet som genomsyrar hela företaget, ända upp till vår VD."

Peter Malmborg Senior Consultant
Transparens

"Samma driv och engagemang lever fortfarande kvar från när jag tog anställning på Additude. Trots att företaget vuxit, kanske långt mer än många av oss trott, så finns teamkänslan kvar och inte minst närheten och engagemanget från företagsledningen. Transparens och omtanke kommer man långt med hos anställda."

Markus Appelbäck Senior Consultant
Lyssnar aktivt

"De lyssnar aktivt på sina anställda, både gällande företagets framtid men framförallt på vad jag vill ha ut av mitt uppdrag och om jag trivs med mitt jobb. Det är också skönt att få representera ett företag där de anställda är väldigt duktiga."

My Hernrup Senior Consultant
Engagemang med fokus på individen

"Det jag blev mest imponerad av var engagemanget från Additudes sida, där fokusen var mina framtidsplaner och vad jag trivs med. Additude letar inte efter medarbetare som passar uppdraget. Additude fokuserar på individen och hittar uppdrag utifrån individen."

Osama Fayad Software developer
Familjär stämning med gemensamma aktiviteter

"Jag uppskattar den familjära stämningen som finns på Additude, tillsammans med en lyhörd chef och positiva kollegor är det sällan långt till skratt på gemensamma aktiviteter!"

Robin Emanuelsson Mechanical Design Engineer & CAD Developer
Personlig utveckling

"Jag känner en stolthet över att jag har vågat ta dem arbetsmöjligheterna som jag tilldelats med styrka och energi, lärt mig saker hela tiden och kämpat för att bli en bättre produktutvecklare varje dag."

Johan Reerslev Produktutvecklare

Vilja vara bäst, överträffa förväntningar och visa omtanke.

En kombination av familjär värme och entreprenörsmässigt driv.

Jeanette Söderling, Headhunter

Varför jag valt att arbeta på Additude?

När jag började på Additude hade jag under många år arbetat med rekrytering. Det som Additude kunde erbjuda mig var att få möjlighet att fokusera och specialisera mig mera. Jag ville gå mot headhunting och jag ville arbeta med lite mera komplicerade och utmanande tjänster. Jag väljer också Additude för att jag här får möjlighet att arbeta med många väldigt spännande kunder och tjänster. Våra kunder är attraktiva och framgångsrika, de tjänster vi arbetar med är viktiga och avgörande för deras framtid vilket känns väldigt inspirerande. Min roll gör att jag själv ständigt måste sätta vara uppdaterad, det bidrar till att jag ständigt utvecklas och utmanas i min roll. Till detta så omges jag dagligen av härliga kollegor och det är en viktig faktor för att jag ska trivas.    

 

Hur jag ser på min framtid?

Additude är ett bolag som ständigt utvecklas, vi växer och vi tar hela tiden nästa steg. Jag hoppas att få utvecklas tillsammans med Additude. Kanske blir min roll fortsatt som headhunter, kanske finns det så småningom andra roller som känns utmanande och spännande, vem vet…

 

Jesper Bjelvebo, Section Manager

Varför jag valt att arbeta på Additude?

När jag kom i kontakt med Additude kände jag direkt att det var här jag ville fortsätta min karriär, magkänslan var bra från sekund ett helt enkelt. Det är de ödmjuka kollegorna, skratten, drivet och hela stämningen som är något utöver det vanliga. Känslan av att vara tillsammans och att ha möjlighet att forma Additude är en stor förmån för alla som är här och det är också en stor anledning till att jag valde att komma hit.

 

Hur jag ser på min framtid?

Drivet som finns i bolaget i kombination med det stora hjärtat som finns här gör att min tro på bolaget är mycket stor och jag ser mig själv vara en del av detta i många år framåt.

 

Träffa dina nya kollegor

Något som är viktigt för mig är att hitta bra och utvecklande uppdrag. Jag är mest stolt över min egen utveckling – att jag vågar pusha mig själv och ta den möjligheten som jag har fått i de här olika tjänsterna.

Johan Reerslev Industry Consultant Produktutvecklare

Stämningen här är så himla familjär och go! Man blir välkommen från dag ett. Säljarna gör ett gediget arbete med att hitta roliga uppdrag som är stimulerande.

Christian Sahlström Software Consultant

Det här att kunna byta snabbt men ändå vara produktiv och finna sig till rätta ställer mer krav på dig som person. Samtidigt är det väldigt lärorikt att göra det! Det har varit kul faktiskt!

Daniel Walther Software Consultant

Jag har varit med och utvärderat mjukvaror för det som ska stötta deras produktutvecklingsprocess. Så nu har jag fått möjlighet att gå över med specialistkompetens i denna programvara och hjälpa flera avdelningar...

Robin Emanuelsson Mechanical Design Engineer & CAD Developer
Tillbaka till karriärsidan
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor